Jalo-lautta

 

In English

SUP-lautojen vuokraus

Vuokraamme SUP-lautoja Jalolautan järvelle ja Punelia-järvelle Länsi-Lopella sekä tilauksesta lähijärville. Vuokrattavana on 12 SUP-lautaa, kovia Starboard-lautoja sekä ilmatäytettäviä Starboard-, Jobe- ja Red Paddle Explorer -lautoja. Lisäksi vuokrattavana on jätti SUP Red Paddle Ride XL -lauta 4-8 melojalle. Ensikertalaisille sopivat kovat ja vakaat lautamme. Edistyneemmille vuokrattavissa lisäksi muutama Race-tyyppinen SUP-lauta.

Sopimuksen mukaan vuokraamme SUP-lautoja myös lähijärville, Kaartjärvelle, Keritylle ym.

Vuokraukseen sisältyy alkuopastus lajiin.

Vuokraamo on auki joka päivä, varaukset p. 0405031661

SUP Voima ja venyttely

Tilauksesta ryhmille

Tuntiin voi yhdistää melonnan ennen tai jälkeen tunnin.

Notkistu, voimistu, nauti kauniista maisemista ja kuuntele laineiden liplatusta.

SUP Voima ja venyttely -tunnilla tehdään peruslihaskunto- ja venyttelyliikkeitä SUP-laudan päällä. Lopuksi rentoutus järvellä. Treenit kehittävät erityisesti vartalon hallintaa ja tasapainoa ja sopivat aloittelijoille.

Tilauksesta tunteja myös omille ryhmille esim. työtiimeille, polttariporukoille tai lahjaksi.

Tiedot SUP-tunneista ja SUP-retkistä facebookissa Jalo-SUP "suplautailua".

Hinnat

SUP-laudan vuokraus 2t /20€,  3t / 25€,  koko päivä 45€

Take away SUP-laudan vuokraus koko päivä 60 €, lisäpäivät 30€ .

SUP Voima ja venyttely -tunti 12 €/hlö.

SUP jättilauta Red Paddle Ride XL 50 €/t tai 120 €/ 3 t koko porukalle eli yht. 4-8 hengelle. Mukaan saa tarvittaessa ilmatäytettävän tuolin perheen juniorille.

SUP-retket alkaen 35 €.

Hinnat sis. alv. Kuljetusmaksu lähijärville sovitaan erikseen.

Lisätietoa

Maksu käteisellä, maksukorteilla, Smartum-, Tyky- tai Edenred-seteleillä, -saldolla tai korteilla sekä ePassilla.

Ilmoittautumiset, varaukset  ja lisätiedot: info(at)jalolautta.fi, p. 0405031661 Tiina

Osallistuminen edellyttää uimataitoa. Retkille ja tunneille on hyvä ottaa mukaan pyyhe ja sään mukaiset urheiluvaatteet. Mukaan kannattaa ottaa myös vaihtovaatteet.

Olemme auki 1.5. alkaen järven jäätymiseen.

Tervetuloa nauttimaan järvielämyksistä!

Tiina Kassari

ISA SUP-ohjaaja

SUP instructor/ International Surfing Association

 

SUP retket

Seuraavat retket:

  • La 16.9. klo 13 SUP alkeet ja tutustumisretki, kesto 2 t, hinta 27€, omalla laudalla 12 €. Ilmoittaudu 0405031661
  • La 9.9. klo 19.00 Kuutamo SUP-retki Punelialla, kesto n. 3 t, hinta 35€, omalla laudalla 15 € sis. eväät. Ilmoittaudu 0405031661
  • Su 27.8. SUP-retki Tammelassa Turpoonjoelta Pyhäjärvelle. Retki alkaa klo 11.30 Kievarin Kirnussa, jossa mahdollisuus lounaaseen (rosvopaistiburgeri,  -leipä tms). Melonta alkaa n. klo 12.30 Kievarin Kirnun edestä Turpoonjoelta,. Melotaan Portaan Nahkurinverstaalle, missä kahvitauko. Retki jatkuu Kuivajärvelle Saaren Kansanpuiston rantaan ja edelleen Saaren salmen läpi Pyhäjärvelle. Suppailemme Kaukolanharjun näkötornin rantaan ja käymme tornissa ihailemassa upeaa kansallismaisemaa. Melonta jatkuu Pyhäjärvellä ja päättyy Venesillan kahvioon. Kokopäiväretki. Hinta 45€, omalla laudalla 18 €. Ruokailut ja kahvit omakustanteisesti ja näkötornilippu 5 €. Autokuljetukset sovitaan retkeläisten kesken reitin varrelle. Koko matkan sijaan voi suppailla myös lyhyemmän etapin, kaikilla kuitenkin lähtö Kievarin Kirnusta.
  • Su 20.8. SUP-retki Keritty-järvellä Länsi-Lopella klo 13.30 alk., kesto 3-4 t, hinta 38€, omalla laudalla 15 € sis. eväät.  Tutustumme suppaillen kauniiseen järveen ja pidämme evästauon saaressa.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot p. 040 5031661 Tiina

 

SUP-retkikuvaukset

  • SUP-alkeet ja tutustumisretki: opettelemme SUP-melonnan perusteet ja teemme pienen melontaretken. Melomisen perustekniikka ja turvallisuus vesillä. Kurssin jälkeen olet valmis omatoimiseen melontaan. Hinta 27 € / hlö
  • Pikku SUP-retki: melomme pikku-Punelialla tai lähijärvillä n. 2 tunnin retken, sopii vasta-alkajille ja nautiskelijoille. Hinta 25 €/hlö
  • Punelian SUP-retki: kesto n. 3 tuntia, jolloin melomme n. 10 km kelin ja ryhmän mukaan. Retkellä on evästauko laavulla tai saaressa ja mahdollisuus uintiin. Nautiskelijoille ja hiukan reippaammin eteneville. Himta 35 €/hlö
  • Punelian pitkä SUP-retki: kesto n. 5 tuntia, jolloin melomme n. 16 km matkan Pikku-Punelialta ison Punelian kaukaisimpiin saariin nauttimaan maisemista ja eväistä. Toinen reitti Isolta Punelialta jokea pitkin Sakara-järvelle, josta autoilla takaisin lähtöpisteeseen.  Suht. reippaasti eteneville suppaajille.
  • SUP-retket lähijärville: ohjattuja n. 3-4 tunnin retkiä, esim. Keritylle, Kaartjärvelle, Loppijärvelle, Melkuttimelle, Turpoonjoelle. Retkiin sisältyy evästauko.
  • Kesäyön- ja täydenkuun retket Punelialla. Lähtö auringon laskiessa ja paluu kuun loisteessa, lyhdyt SUP-laudoilla. Kesto n. 3 t, matka n. 10 km. Pysähdymme laavunuotiolle eväille.

Ilmoittelemme SUP-retkistä ja SUP-tunneista facebookissa Jalo-SUP "suplautailua".

Osallistujia ei ole tapaturmavakuutettu järjestäjän puolesta.

 

Punelian rantamökki

Vuokrattavissa esim. SUP-, maastopyörä- ja enduroryhmille. Hienot melontareitit ja Poronpolun patikointi- ja maastopyöräreitit alkavat pihasta.
Hetivalmissauna 8 hgelle, suihku, keittiö välineineen, grilli, takkatupa, ulkohuussi. Vuokra 120 €/ilta. Majoitus 3 hlölle, hinta 140 €/vrk, lisäksi mahdollista pari hlöä patjamajoituksella. Lisätiedot info(at)jalolautta.fi, p. 0405031661 Tiina

 

 

 

 

© Jalokoivu | JALOLAUTTA   Tiina Kassari   p. 040 503 1661 (tai 040 5277 350),   jalolautta (at) jalolautta.fi

Marikoo Kotisivuratkaisut